Meer succes door online zichtbaarheid

Live workshop over jouw zichtbaarheidsfundering

Hoe zou het voor je zijn als je nog meer mensen kunt helpen naar een gezonde levensstijl? Dat jij nog meer mensen kunt inspireren en stimuleren? 

Zichtbaar zijn is zo belangrijk. Als jij niet zichtbaar bent, hoe weet jouw doelgroep dan dat jij bestaat? 

Deze workshop zorgt ervoor dat jij zichtbaar bent op de manier zoals jij wilt. Speciaal voor gewichtsconsulenten die lid zijn van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

We gaan werken aan je zichtbaarheidsfundering. Na deze dag heb jij volop inspiratie en motivatie om je zichtbaar te maken. De eerstvolgende workshop is op dinsdag 18 juni in Drachten. Omdat het een nieuwe workshop is is dit een pilot versie en betaal je slechts €47,00 excl BTW  i.p.v. €95,00 excl BTW

Er zijn elke keer 15 plaatsen beschikbaar

Wat zou het fijn zijn als:

• die overtuigende belemmeringen die jou weerhouden om zichtbaar te zijn verdwijnen
• jij nooit meer verlegen zit om onderwerpen wat je wilt delen op social media
• jij je eigen identiteit volledig helder hebt
• jij precies weet wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor (online) succes en dit ook kunt toepassen in je onderneming
• jij weet welke mogelijkheden er zijn om je online te laten zien
• jij weet wat je uit wilt stralen
• je zichtbaar bent zonder al die moeilijke strategieën die je dagelijks via marketinggoeroes hoort

Dit alles zorgt voor een STEENGOEDE FUNDERING die jou helpt om zichtbaar te zijn op de manier zoals jij bent. Een fundering die ervoor zorgt dat jij de leukste mensen gaat aantrekken die je gaat helpen naar een gezonde levensstijl. 

Vergelijk het met je huis. Zonder een stevige fundering kan er niets opgebouwd worden. Zonder de steengoede fundering voor je zichtbaarheid zul jij niet zichtbaar zijn op jouw manier.

Praktische informatie

De workshop duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Ik ga jou motiveren, stimuleren en helpen naar meer zichtbaarheid, dus ook naar meer succes met je onderneming. 

Je betaalt eenmalig €95,00. Voor dit bedrag krijg je een lunch, is er onbeperkte koffie en thee en heb ik een werkboek voor je.

LET OP: Omdat dit een nieuwe workshop is is er in juni een pilot versie. In plaats van de normale prijs van €95,00 excl. BTW  betaal je slechts €47,00 excl. BTW. 

De workshop wordt gehouden bij Adverium in Drachten. Goed bereikbaar vanaf diverse richtingen, voldoende gratis parkeerterrein en bereikbaar met het openbaar vervoer. 

 

Ik ben Anne-lys en ik heb me gespecialiseerd in het vergroten van de Online Zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers in de sectoren sport, voeding en gezondheid.

Ik wil dat vrouwen stralen. Iedereen is uniek en mag gezien worden. Door je Online Zichtbaarheid te vergroten word jij bekend bij je ideale klant.

Online zichtbaarheid is een middel om jouw doel te bereiken. Maar toch wel één die erg belangrijk is. Zomaar iets online zetten heeft geen zin. Als jij hiervoor een plan hebt zul jij meer resultaat halen uit alles wat je doet.

Tijdens deze workshop inspireer, help en motiveer ik je naar zichtbaar zijn op de manier die volledig bij jou past. We bouwen aan de steengoede fundering die zorgt dat jouw doelgroep niet meer op je heen kan. 

Heb je een vraag? Neem contact op.

zichtbaarheidschecklist

Wil jij meer zichtbaarheid voor meer succes?

Download dan DE zichtbaarheidschecklist die jou gaat helpen naar meer resultaat.

Je leert onder andere:

* Waarom online zichtbaarheid zo belangrijk is
* Dat jouw verhaal goed waard is en hoe je deze ontdekt
* Hoe jij je angsten om zichtbaar te zijn onder ogen kunt komen
Welke concrete acties te kunt maken om zichtbaar te zijn

De aanvraag van de zichtbaarheidschecklist is gelukt!