Wil jij het succes halen waarvan jij droomt?

Je hebt een schitterend product en je levert fantastisch werk door mensen te helpen. Jij maakt je klanten blij doordat ze zich fitter gaan voelen, afvallen of bewuster worden van hun voeding en gezondheid.

Toch ben je niet helemaal tevreden. Je wilt nóg meer mensen helpen. Om je bekendheid te vergroten benut je de kracht van internet. Je hebt een website, een Facebookpagina en je bent actief op Instagram. Maar je website levert geen nieuwe klanten op. Je hebt geen idee wat de bezoekersaantallen zijn en je bent niet goed te vinden in Google.

Ook je Facebookpagina wil niet zo vlotten. Je ziet wel eens wat advertenties voorbij komen en probeert zelf ook wel wat maar het levert niet het resultaat op wat je graag zou willen.

Kortom, je loopt vast met je Online Marketing. Het liefst doe je dit wel zelf maar je hebt iemand nodig die even met je meekijkt. Iemand die je vertelt waarom je website geen klanten oplevert en hoe je je Facebookpagina kunt optimaliseren en de beste advertenties kunt maken.

En ik help je hierbij.

Het was fijn om met Anne-lys nader te praten over hoe ik mijn FBpagina met meer helderheid en congruent met mijn missie kon aanpassen. Puntsgewijs en heel praktisch gaf ze me tips, waarmee ik meteen aan de slag kon. Dank je wel, Anne-lys!

Carla Dunselman, Met je kind de keuken in

Je wilt graag:

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. 

Myrte Duijndam-de Jong

Ondernemer, Vivas Coaching

=

Meer bezoekers naar je website

=

Meer deelnemers bij je workshop

=

Meer omzet behalen

=

Meer deelnemers bij je training

=

Meer mensen inspireren

Tijdens de skype sessie analyseren we jouw website of facebookpagina. We bepalen doelen en werken uit hoe je deze kunt behalen. Is je website wel duidelijk genoeg voor de klant? Komt het doel goed naar voren? Wil je graag gaan adverteren op Facebook maar weet je niet hoe je dit gaat doen?

Ik ben gespecialiseerd in websites en Facebookmarketing maar samen kijken we ook naar de andere kansen op online succes.

Hoe werkt het?

Een skype sessie duurt 1,5 uur. Ik kijk met je mee en geef je tips en adviezen die je gelijk toe kunt passen. Hiermee behaal jij Online meer resultaat.

Prijs: €85,00 excl. BTW
We gaan 1,5 uur met elkaar aan de slag en hebben het over je website of andere social media kanalen.