Gratis zichtbaarheidsvierdaagse: ‘In 4 stappen in contact met mijn doelgroep’

11 t/m 14 februari

Leer je unieke waarden en je eigen ID kennen. Ervaar de uitdagingen en problemen van je doelgroep. Omschrijf je aanbod en ontdek hoe jij zichtbaar wordt bij je doelgroep. 

Ben jij onderneemster in de sport, voeding of gezondheid? Dan is deze vierdaagse speciaal voor jou. Voor iedereen die net begonnen is of al een tijdje een onderneming heeft. 

Herken jij de volgende problemen als onderneemster in de sport, voeding of gezondheid?

I

Ik vind het lastig om op te vallen tussen mijn concurrenten

I

Het is een warboel bij mij. Ik vind zoveel dingen leuk waardoor het voor mijn doelgroep niet duidelijk is waar ik ze mee kan helpen

I

Ik weet niet hoe ik die persoonlijke connectie met mijn doelgroep maak

I

Ik werk me een slag in de rondte maar ik trek niet de juiste klanten aan

I

Ik heb al een onderneming en ik doe maar wat om me zichtbaar te maken bij mijn doelgroep. Ik weet niet of het helpt.

I

Ik wil heel graag het vertrouwen winnen bij mijn doelgroep, maar hoe doe ik dat?

Wil jij?
– Dolgraag een persoonlijke verbinding opbouwen met jouw ideale klant?
– Meer klanten helpen met jouw mooie dienst of product?
– Beter zichtbaar zijn zodat je op gaat vallen?
– Je unieke waarden ten opzichte van je concurrent laten zien?
– Je vragen stellen in een online community met alleen maar gelijkgestemden?

Doe dan mee aan de GRATIS vierdaagse ‘In 4 stappen in contact met je doelgroep”. In 4 dagen onderzoek je je eigen ID, ga je in op de uitdagingen en problemen van je doelgroep en weet je welke boodschap je op welke manier gaat overbrengen. Als eindresultaat weet jij precies hoe jij zichtbaar gaat worden bij je doelgroep. 

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. 

Myrte Duijndam-de Jong

Ondernemer, Vivas Coaching

Zo werkt het:

In de periode van 11 t/m 14 februari krijg je elke ochtend om 9.00 uur een mail van me. Deze mail bevat een link naar de video en het bijbehorende werkboek voor die dag. Het werkboek staat vol met vragen die je laat nadenken over je eigen onderneming. Deze informatie is erg waardevol. Het helpt je namelijk bij het op de juiste manier zichtbaar zijn bij je doelgroep. 

Je inzichten kun je dagelijks delen in de Online Community. Deze community bestaat uit allerlei gelijkgestemden om kennis te delen en elkaar te helpen. Ik kom 2x met een live uitzending waarin ik antwoord geef op je vragen na aanleiding van de vragen in het werkboek. 

4 lessen

Hi, ik ben Anne-lys en ik gun iedereen een vitaal leven. En daar help jij aan mee. Ik inspireer en motiveer vrouwelijke ondernemers in de sport, voeding en gezondheid met hun Online Zichtbaarheid. 

Ik ben al een aantal jaren ondernemer maar eind 2018 besloot ik het roer om te gooien. Ik maakte websites voor ondernemers. Het koste me altijd veel frustratie en energie om de informatie te krijgen die nodig was om deze websites te maken. Ik trok blijkbaar de verkeerde mensen aan. Klanten die niet bij mij pasten.

In mei vorig jaar werd ik moeder. Ik kreeg bepaalde inzichten en besloot dat ik niet langer wilde ‘doormodderen’ zoals ik deed. Het was het me niet meer waard en ik wilde doen waar ik plezier van kreeg. 

Nu zijn we drie maanden verder en kan ik alleen maar blij zijn met deze stap. De persoonlijke verbinding met mijn doelgroep groeit en ik krijg zoveel energie van de mooie coachingsgesprekken die ik heb. En dat doordat ik nu precies weet wie ik wil bereiken met welke boodschap.

En dat gun ik jou ook. Ik wil dat je zichtbaar straalt op het internet en in contact komt met jouw ideale klant. Jij bent uniek en mag gezien worden. 

zichtbaarheidschecklist

Wil jij meer zichtbaarheid voor meer succes?

Download dan DE zichtbaarheidschecklist die jou gaat helpen naar meer resultaat.

Je leert onder andere:

* Waarom online zichtbaarheid zo belangrijk is
* Dat jouw verhaal goed waard is en hoe je deze ontdekt
* Hoe jij je angsten om zichtbaar te zijn onder ogen kunt komen
Welke concrete acties te kunt maken om zichtbaar te zijn

De aanvraag van de zichtbaarheidschecklist is gelukt!