Sta jij te popelen om stappen te zetten met je business? Dat je zoveel leuke klanten gaat helpen waardoor je omzet stijgt? Dat je zichtbaar bent op de manier zoals jij wilt en werkt met de LEUKSTE mensen? 

Met mijn waardevolle traject gaat dit gebeuren. 

Je wilt zo graag in contact komen met je doelgroep. Maar wat je ook doet, het wil maar niet lukken. Je bent zichtbaar maar je hebt het idee dat je maar wat aan het rommelen bent. Dat wat je doet voelt ook niet altijd goed. Je volgt de adviezen van iedereen op maar het geeft jou niet de rust en meer succes. 

Je wilt regelmatig zichtbaar zijn maar je weet niet wat je telkens weer op internet moet plaatsen. Je hebt geen inspiratie. Waarover schrijf je op je website, je Facebookpagina, Instagram of Linkedin. 

Er is een bepaalde angst om zichtbaar te zijn. Misschien heeft dit met je verleden te maken. Je kunt ook bang zijn voor de negatieve reacties uit de omgeving. 

Je weet niet precies wat je wilt uitdragen en waar jouw doelgroep te vinden is. En daardoor twijfel je of dat wat je doet wel goed is.  

Je wilt je niet blijven verstoppen voor je doelgroep. Maar je vindt het lastig. Je wilt je onderscheiden van je concurrent, maar hoe dan?

 

 

Jouw droom:

Hoe zou je het vinden als je zichtbaar bent op de manier die bij je past? Dat je precies weet welke stappen je gaat zetten en zo in contact komt met je doelgroep. 

Dat de belemmeringen die je tegenhouden om zichtbaar zijn verdwijnen? 

Grote kans dat je wel weet hoe het moet maar dat je iemand nodig hebt als stok achter de deur zodat je ook acties gaat uitvoeren. 

Zichtbaar zijn is een belangrijk middel voor succes. 

Als jij je blijft verstoppen, hoe moet jouw doelgroep je dan vinden? Hoe kan je doelgroep contact met je opnemen waardoor jij meer succes behaalt? Want hoe gaaf is het als jij nog meer mensen kunt halen naar een gezondere levensstijl. 

Zomaar iets online zetten heeft geen zin. Jij hebt een steengoede zichtbaarheidsfundering nodig waarop je kunt bouwen. Vergelijk het met je woning. Zonder een stevige fundering kunnen er geen muren opgebouwd worden om jouw droomhuis neer te zetten. 

Vanuit die fundering worden concrete acties gemaakt. Als jij op de juiste manier zichtbaar bent en blijft ga jij het succes aantrekken waar jij zo van droomt. 

Wil je kijken of wij een match zijn? Of twijfel je nog om mee te doen aan mijn programma voor een steengoede zichtbaarheidsfundering? Vraag een gratis inspiratiegesprek aan.

Dit programma is PERFECT voor je als:

  • Je heel graag stappen wilt zetten met je business
  • Je super gemotiveerd bent om echt alles uit je business te halen
  • Je je échte verhaal wilt omarmen
  • Je bereid bent om een paar uur per week te investeren AAN je onderneming
  • Je een duidelijk verlangen hebt om de wereld iets mooier te maken

Dit programma is er speciaal voor alle vrouwelijke onderneemsters die werken in de sport, voeding of gezondheid.

Ik inspireer, motiveer en help jou naar meer zichtbaarheid

ik ben lid van Anne-lys haar besloten Facebook groep en vind dit heel inspirerend. ze brengt me op ideeën waar ik nog nooit bij stil gestaan had om zélf te gaan doen in de praktijk. Ik vind bovendien haar manier van coachen ontzettend vriendelijk, wat mij goed doet. Ik denk dat ze juist daarom een super goede keus heeft gemaakt om zich te specialiseren in vrouwen in de gezondheid voeding en sport!

Daar komt bij dat Anne-lys binnen no time, de rokken van de ui afgepeld had en mij liet ontdekken wat de kern was van mijn motivatie om mijn werk te doen. Waarom mijn werk mijn passie is! En daarin onderscheid ik mij van ieder ander die hetzelfde werk doet als ik. Wat een inzicht en ervaring! En wat een gave van jou om dit op een lieve positieve manier in mij boven te halen. Heel bijzonder!

Nynke Roskammer

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. Ze helpt je om de juiste inzichten te verkrijgen die nodig zijn voor meer online zichtbaarheid!

Myrte Duijndam-de Jong

Stress coach, Vivas Coaching

Over Anne-lys

Hoi, Ik ben Anne-lys en ik heb me gespecialiseerd in het vergroten van de Online Zichtbaarheid van vrouwelijke ondernemers in de sectoren sport, voeding en gezondheid.

Ik wil dat vrouwen stralen. Iedereen is uniek en mag gezien worden. Door je Online Zichtbaarheid te vergroten word jij bekend bij je ideale klant.

Online zichtbaarheid is een middel om jouw doel te bereiken. Maar toch wel één die erg belangrijk is. Zomaar iets online zetten heeft geen zin. Als jij hiervoor een plan hebt zul jij meer resultaat halen uit alles wat je doet.

Mijn ondernemersavontuur begon ik in 2014. Eind 2018 besloot ik het roer om te gooien en me te specialiseren. Deze specialisatie heeft ervoor gezorgd dat ik binnen een korte tijd een actieve Facebookgroep heb opgericht en dagelijks ook écht in contact ben met mijn doelgroep. Ik laat me overal zien, plaats video’s op Facebook en Instagram en doe dagelijks dat wat ik het liefst doe. 

Toch zijn er voldoende dingen gebeurd die mij kunnen weerhouden om mij online zo kwetsbaar op te stellen:

✅ ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie
✅ ik ben vroeger veel gepest doordat ik anders was. Ik deed niet mee aan spelletjes zoals tikkertje en voetbal
✅ ik ben een gevoelsmens en trek me negatieve opmerkingen erg aan.
✅ tijdens mijn schoolperiode gaf een docent aan dat ik i.v.m. mijn handicap niet een goede stage kon doen. 

Dit alles heeft mij niet weerhouden om zichtbaar te zijn zoals ik ben. Ik heb van mijn kwetsbaarheid mijn kracht gemaakt, en moet je zien wat ik nu heb bereikt. Dat gun ik jou ook. 

Dit krijg je:

I

Een compleet werkboek om je inzichten te noteren

I

Een dosis inspiratie en zelfvertrouwen

I

Een helder plan om zichtbaar te zijn

I

Mijn tijd en energie

I

Persoonlijke begeleiding

I

Toegang tot de Facebookgroep 'meer succes door online zichtbaarheid'

Kies jouw programma

Je wordt lid van de Online Community Powervrouwen in de Sport, voeding en gezondheid. Door je te omringen met likeminded mensen ga jij nog meer boven jezelf uitstijgen. 

Elke dinsdagavond om 10.00 geef ik livecoaching om live antwoorden te geven op al jouw vragen. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Stel je vragen van te voren zodat ik deze behandel. De video kun je altijd terug kijken. 

Naast deze live coaching stel ik je inspirerende vragen om nog meer na te denken over jouw onderneming. Het is ook DE kans om vragen te stellen aan een groep gelijkgestemden die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: meer SUCCES halen.. 

zichtbaarheidschecklist

Wil jij meer zichtbaarheid voor meer succes?

Download dan DE zichtbaarheidschecklist die jou gaat helpen naar meer resultaat.

Je leert onder andere:

* Waarom online zichtbaarheid zo belangrijk is
* Dat jouw verhaal goed waard is en hoe je deze ontdekt
* Hoe jij je angsten om zichtbaar te zijn onder ogen kunt komen
Welke concrete acties te kunt maken om zichtbaar te zijn

De aanvraag van de zichtbaarheidschecklist is gelukt!