Een tijdje terug heb ik mijn dromen opgeschreven. En ik hoop echt dat ik deze binnen niet al te lange tijd uit kan voeren, dat zou zo gaaf zijn.

Zo zit de community echt constant in mijn hoofd. Via Facebook is het makkelijk om een besloten groep op te richten. Maar er moet wel interesse voor zijn. Ik hoop natuurlijk dat het een actieve groep wordt waar ook iedereen zijn bijdrage in levert.

En ja, er zijn al zoveel community’s, ook over online ondernemen. Maar ik wil dat dit een fijne plek is voor vrouwelijke ondernemers die werken in de sport, voeding en gezondheid. Dus diëtist, gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, bewegingstherapeut, lifestylecoach, fysiotherapeut, babyconsulent, kraamvrouw, kindercoach, schoonheidsspecialiste, pedicure of personal coach. Een plek waar jij geïnspireerd wordt om jouw unieke persoonlijkheid te laten zien.

Om erachter te komen waar jij belang bij hebt heb ik een vragenlijst opgesteld. En hoe meer mensen deze invullen, hoe meer ik te weten kom over jouw interesse.

Dus, help je mij? De vragenlijst (9 vragen) opent zich als je op deze link klikt.

En als je deze vragenlijst invult dan krijg je gratis mijn e-book.

Ken je andere ondernemers die werken in de sport, voeding en gezondheid? Je helpt me enorm door hen deze vragenlijst te laten zien.

Lieve groet,

Anne-lys

 

 

zichtbaarheidschecklist

Wil jij meer zichtbaarheid voor meer succes?

Download dan DE zichtbaarheidschecklist die jou gaat helpen naar meer resultaat.

Je leert onder andere:

* Waarom online zichtbaarheid zo belangrijk is
* Dat jouw verhaal goed waard is en hoe je deze ontdekt
* Hoe jij je angsten om zichtbaar te zijn onder ogen kunt komen
Welke concrete acties te kunt maken om zichtbaar te zijn

De aanvraag van de zichtbaarheidschecklist is gelukt!