Wij zijn de besten om onszelf overtuigingen aan te praten. Het houdt ons klein. Ze zijn zelf bedacht en verre van de waarheid. Ze zitten je behoorlijk in de weg om die succesvolle onderneemster te worden.

In deze podcast vertel ik je precies wat ik bedoel met die overtuiging en hoe dit jou tegenhoudt om die succesvolle ondernemer te worden. Ik geef je ook meerdere voorbeelden van verhalen die ik mezelf heb verteld en me klein hielden.

De podcast beluister je door het fragment hieronder aan te klikken.

Heel veel luisterplezier. Laat je me weten wat je er van vind?

 

zichtbaarheidschecklist

Wil jij meer zichtbaarheid voor meer succes?

Download dan DE zichtbaarheidschecklist die jou gaat helpen naar meer resultaat.

Je leert onder andere:

* Waarom online zichtbaarheid zo belangrijk is
* Dat jouw verhaal goed waard is en hoe je deze ontdekt
* Hoe jij je angsten om zichtbaar te zijn onder ogen kunt komen
Welke concrete acties te kunt maken om zichtbaar te zijn

De aanvraag van de zichtbaarheidschecklist is gelukt!